Telèfon: 973 31 22 04   |   E-mail: c5006781@xtec.cat

FORMACIÓ ERASMUS de professor estiu 2021

Per finalitzar amb totes les mobilitats d’aquest projecte KA103 la professora M Rosa Pijuan Tarragó  del  la família d’Administratiu i coordinadora de mobilitat va fer una formació sobre tecnologies de la Informació durant 5 dies a Reykjavik ( Islàndia) durant el mes de juliol de 2021. Vegeu en l’enllaç els continguts del curs en un blog fet com a treball de classe (https://icticeland2021.blogspot.com/2021/07/first-day.html).
Un altre dels objectius era trobar nous socis per encarar la internacionalització del centre i  els nous projectes que s’han concedit al centre: KA101 de 2020 amb mobilitat per a 7 professors i un nou KA103 de 2021 amb mobilitat per 3 alumnes de CCFF  de grau superior.  També es va fer presentació del nostre centre i el projecte ERASMUS davant dels altres assistents.  Vam contactar amb diferents Instituts de Bulgària,Illa de la Reunión, Hongria, entre altres que eren centre d’FP com nosaltres i tenien estudis similars.També tenim en un drive compartides totes les presentacions dels diferents centres i un whatsapp amb tots el professors. Vegeu aquí la presentació que vam fer amb la professora de ciències Alba Valls del nostre centre.(https://prezi.com/p/odc27pzflvmu/maria-rosa-pijuan/?present=1)
En aquesta formació vam aprendre, vam fer contactes i vam fer difusió dels nostres programes internacionals. Un encert total!!!

{gallery}ka/3{/gallery}