Telèfon: 973 31 22 04   |   E-mail: c5006781@xtec.cat

Visita tècnica dels alumnes del CFGM de Manteniment Electromecànic a Mobel Linea de Cervera

El passat dijous, 30 de març, 15 alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Manteniment Electromecànic varen realitzar una sortida tècnica a la fàbrica de mobles d’oficina Mobel Linea amb la finalitat d’observar el funcionament de les modernes instal.lacions de la fàbrica.

La visita a la nau de mobles de fusta va permetre veure totes les etapes del procés, des de la recepció de la matèria primera fins a l’obtenció del moble acabat. Els alumnes van tenir l’oportunitat de veure equips molt automatitzats: cèl.lules de tall a gran velocitat, premses, mecanitzat i foradat amb control numèric, sistemes de manutenció, robots, entre altres.

 

Els alumnes van quedar impressionats amb el magatzem automatitzat, edifici de 100 metres de llargada i 40 d’alçada, que agilitza l’emmagatzematge dels productes, el control d’estocs  i la càrrega i expedició dels camions.

En una segona nau destinada a la fabricació de mobiliari metàl.lic van veure treballant una cèl.lula flexible de gran capacitat  punxonadora i doblegadora que dona forma a les diferents parts dels armaris metàl·lics, els robots de soldadura, la cèl.lula de soldadura i tall per làser i el sistema de pintura electroestàtica.

A la sala anomenada Show room els alumnes van poder observar una exposició complerta dels mobles acabats.