Programa de Foment de les Llengües Estrangeres a la Formació Professional

El Programa de Foment de les Llengües Estrangeres a la Formació Professional té com a principal objectiu ampliar la competència lingüística en llengües estrangeres de l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà i superior dels ensenyaments de formació professional.

Aquest programa pretén que l’alumnat adquireixi les competències comunicatives, tant pel que fa a l’expressió oral com l’escrita, que li permetin comunicar-se en una llengua estrangera en el desenvolupament de les activitats professionals més habituals.

 

El finançament amb fons provinents del Mecanisme de Recuperació i Resiliència i de fons REACT- EU (Decret llei 5/2021, de 2 de febrer) ens ha permès desenvolupar les següents accions per a aquest curs 2022-2023, dirigit als grups de Cicles Formatius de Grau Mitjà de primer de Gestió Administrativa i primer de Sistemes Microinformàtics i Xarxes:

 

- Impartició d’un mòdul professional en llengua estrangera.

- Impartició d’un mòdul professional de llengua estrangera.

- Estada formativa d’alumnes i professorat a Malta.

- Classes de conversa amb un professor nadiu en llengua estrangera.

- Proves d’acreditació oficial de nivell d’idioma.

 

Aquest programa es continuarà desenvolupant el proper curs 2023-2024 dintre del mateix marc del Pla estratègic d’impuls de la formació professional.


Institut
Alfons Costafreda

Adreça: Av. Tarragona s/n
Població: Tàrrega (25300)
Telèfon: 973 31 22 04
Fax: 973 31 33 09
Correu-e: c5006781@xtec.cat

Projectes de mobilitat

Borsa de Treball

Assessorament i reconeixement


No trobes el que busques?


Segueix-nos a:


Informació sobre protecció de dades

Localització

Aquest centre participa al programa de contractació de personal addicional. Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Educació i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.​

© 2023 INS Alfons Costafreda