El passat 21 d'abril, es signà el conveni amb AGBAR per impulsar el nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà  Xarxes i Estacions de Tractament d'aigües que es cursarà al centre el proper curs 22-23. Agbar és el referent  FP Dual en el àmbit de l'aigua, la companyia assessorarà el professorat, coordina l'equipament de les aules-taller i organitza visites formatives o jornades temàtiques del sector.

👉 El 30 de març comença el període de presentació de sol·licituds de les beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris pel curs acadèmic 2022-2023.

🗓️ Presentació de la sol·licitud: del 30 de març al 12 de maig de 2022.

Les beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris van dirigides a estudiants de:

📚 Batxillerat
🔧 FP de grau mitjà i superior
🥎Ensenyaments esportius
📕 Cursos per a l’accés a cicles de grau mitjà i superior
➕Altres

ℹ️ Més informació a

L'INS Alfons Costafreda ha renovat l’acord per aquest curs 2021-22 amb l'empresa Sistemas de Publicaciones Informáticas (S.P.I.) que cedeix al centre llicències del programa GMAO LINX 7.0. Aquest acord permet millorar la formació dels estudiants del Cicle de Grau Superior de Mecatrònica Industrial en l'àmbit de la Gestió del Manteniment Assistida per Ordinador.
 

Les alumnes de Música de 4t d'ESO canten la cançó "Donna Donna" per recordar el dia de la Pau, 30 de gener. Us convidem a escoltar-les i a veure algunes imatges impactants.
 
 
 

Aquest curs passat, 2020-2021, des de la comissió d’InnovaFP, es va plantejar la possibilitat d’oferir ordinadors en modalitat de préstec als alumnes que no en disposessin a casa, per tal facilitar la continuïtat de les seves tasques escolars a casa.
 
Aquest projecte va ser possible donat que ens vam assabentar de l’existència d’una borsa de reciclatge d’equips informàtics promoguda per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 
D’aquesta manera ens van anar assignant equips informàtics de diferents característiques, que anàvem a recollir a Cerdanyola del Vallès, i que dúiem al nostre institut per a ser revisats i condicionats per a l’ús dels alumnes.

Els dies 15 i 16 de juny s’ha celebrat el campionat de formació professional Catskills 2021 de l’especialitat de mecatrònica, on els alumnes participants mostren els seus coneixements,  habilitats i destreses en diferents proves que se’ls proposa. En aquesta edició la competició va consistir en una primera prova de forma telemàtica des del propi centre i dos proves presencials a l’Institut Narcís Xifra i Masmitjà de Girona.

Institut
Alfons Costafreda

Adreça: Av. Tarragona s/n
Població: Tàrrega (25300)
Telèfon: 973 31 22 04
Fax: 973 31 33 09
Correu-e: c5006781@xtec.cat

Projectes de mobilitat

Borsa de Treball

Assessorament i reconeixement


No trobes el que busques?


Segueix-nos a:


Informació sobre protecció de dades

Localització

Aquest centre participa al programa de contractació de personal addicional. Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Educació i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.​

© 2022 INS Alfons Costafreda