Participació

Creiem que és vital que el nostre alumnat es senti part important del centre. Fomentem la participació, el debat i l'aportació d'idees, com a eina de millora del centre, i d'implicació de l'alumnat en el seu propi aprenentatge personal

Atenció a l'alumnat

Vetllem per la bona tutorització, l'orientació i l'acompanyament del nostre alumnat. La coordinació dels tutors es realitza en reunions setmanals de tutors i d'equips docents, que permeten fer un seguiment acurat de l'alumnat, i desenvolupar les activitats de creixement personal i d'orientació

Internacionalització

Internacionalització

Oferim recursos al nostre alumnat perquè els sigui més fàcil obrir-se a noves possibilitats i adaptar-se a aquelles oportunitats que se'ls presentin més enllà de les nostres fronteres

Món Empresarial

Com a centre que ofereix totes les opcions de postobligatoris (Batxillerat i Cicles Formatius), la nostra relació amb les empreses és una de les nostres raons de ser

Qualitat

Tres etapes educatives ben diferenciades, però un mateix sistema de gestió, que ens permet unificar criteris, reflexionar sobre les nostres pràctiques, fer un seguiment de les mesures de millora i, en definitiva, esdevenir més eficients en la cura del nostre alumnat

L'alumnat del Costafreda us presenta el concert de Santa Cecília 2020.
 
 
Enhorabona a tots els participants!
 

Els alumnes de 1r d'Administració i Finances de GS han assistit a les webinars que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega, en col.laboració amb el Ceeilleida, Globalleida i el programa Catalunya Emprèn del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Cada curs assistíem a una de les conferències presencialment a "Cal Trepat" i aquest curs ho fem virtualment a dos.

La setmana del 3 al 7 de febrer l'alumnat de 4t d'ESO ha realitzat el Projecte de Recerca sobre la igualtat de gènere. Una part del projecte és impartida per professionals que ofereixen xerrades i tallers des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Tàrrega.
 
L'alumnat aprèn a detectar situacions discriminatòries i identificar conductes abusives, augmenta el coneixement sobre la violència de gènere, la gestió de relacions de parella sanes i els estereotips.
 

Des del Costafreda celebrem el Dia Mundial de la Pau amb aquest video fet per alumnes de 1r d'ESO.
 

El Dijous dia 16 de gener els alumnes Sergi Gimeno, Àlex Podadera i Adrià Valles, alumnes graduats el curs passat en el Cicle Formatiu de Mecatrònia Industrial i que actualment estudien Enginyeria Industrial a Lleida, van venir al centre per rebre el premi del concurs de 2019 d'aplicacions amb kit d'Omron.
 
El representant de Omron, Antoni Luna,  va lliurar-los una maleta amb dos controladors de temperatura i un relé d'estat sòlid. Els alumnes han cedit el premi a l'institut per tal de  poder-lo utilitzar amb els alumnes actuals i futurs que cursen el cicle.

Del 15 al 21 de juny va tenir lloc un any més l'intercanvi entre els nostres estudiants d'Alemany de 2n de Batxillerat i els alumnes del Mat-Nat Gymansium de Mönchengladbch. Aquest intercanvi és anual i comença cada any al setembre, quan els estudiants alemanys visiten la nostra ciutat durant una setmana, i finalitza el mes de juny, amb el viatge dels nostres alumnes a Alemanya. 
 
Aquesta activitat suposa  una experiència lingüística, cultural i personal molt enriquidora, ja que els estudiants realitzen visites culturals durant l'estada i comparteixen casa i família durant les seves estades, fet que els permet establir llaços de coneixement i amistat.

El centre es va presentar al concurs amb el treball de recerca de Mar Sánchez, “La diversitat és possible en l'educació”.
 
El guardó es dona en el marc dels Premis de Recerca Jove, que atorga el Govern a través de la Secretaria d’Universitats i Recerca i l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), els quals volen fomentar l’esperit científic entre el jovent i tenen com a objectiu distingir els millors treballs de recerca en qualsevol àrea de coneixement fets per estudiants de secundària i reconèixer, alhora, l’esforç en el foment de la recerca del centres on estudien.
 

Institut
Alfons Costafreda

Adreça: Av. Tarragona s/n
Població: Tàrrega (25300)
Telèfon: 973 31 22 04
Fax: 973 31 33 09
Correu-e: c5006781@xtec.cat

Projectes de mobilitat

Borsa de Treball

Assessorament i reconeixement


No trobes el que busques?


Segueix-nos a:


Informació sobre protecció de dades

Localització

© 2020 INS Alfons Costafreda