Informació general:

Activitats del centre

L'INS Alfons Costafreda ha renovat l’acord per aquest curs 2023-24 amb l'empresa Sistemas de Publicaciones Informáticas (S.P.I.) que cedeix al centre llicències del programa GMAO LINX 7.0. Aquest acord permet millorar la formació dels estudiants del Cicle de Grau Superior de Mecatrònica Industrial en l'àmbit de la Gestió del Manteniment Assistida per Ordinador.
Podeu trobar més informació a la web https://www.gmaolinx.com/es/productos/linx-sphere/
 
 
 

Els alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO, el passat 26 de maig, van participar a la “Journée francophone de Tàrrega”. Aquesta jornada té com a objectiu fomentar l’ús de la llengua francesa a la vegada que aprofita per afavorir el treball en grup i recolzar la descoberta de Tàrrega. El grup de treball «Impuls de francès de l’Urgell» és el responsable de l’organització de totes les activitats que es duen a terme. I d’aquesta manera les professores de francès dels instituts de Tàrrega, Bellpuig i EOI de Tàrrega creen un joc de pistes en llengua francesa, organitzen un esmorzar i un concert amenitzat per Cecilia Debergh.
L’alumnat dels diferents centres han cooperat conjuntament per completar el joc de pistes i, a més a més, aquest curs han comptat amb l’ajuda dels alumnes de Blaia, ciutat agermanada amb Tàrrega.

Els alumnes de 3r i 4t de l’ESO que cursen l’optativa de francès vam organitzar una petita sortida al sud de França per fer una immersió lingüística i apropar-nos a la cultura i quotidianitat de la vida francesa; amb aquesta activitat hem creat nous vincles entre els estudiants dels diversos grups de llengua francesa i el professorat. La valoració d’aquesta nova experiència va ser de 10.

Institut
Alfons Costafreda

Adreça: Av. Tarragona s/n
Població: Tàrrega (25300)
Telèfon: 973 31 22 04
Correu-e: hola@insalfonscostafreda.cat
 

 

Projectes de mobilitat

Borsa de Treball


No trobes el que busques?


Segueix-nos a:


Informació sobre protecció de dades

Localització

                    ​

© 2023 INS Alfons Costafreda