Les alumnes de Música de 4t d'ESO canten la cançó "Donna Donna" per recordar el dia de la Pau, 30 de gener. Us convidem a escoltar-les i a veure algunes imatges impactants.
 
 
 

Aquest curs passat, 2020-2021, des de la comissió d’InnovaFP, es va plantejar la possibilitat d’oferir ordinadors en modalitat de préstec als alumnes que no en disposessin a casa, per tal facilitar la continuïtat de les seves tasques escolars a casa.
 
Aquest projecte va ser possible donat que ens vam assabentar de l’existència d’una borsa de reciclatge d’equips informàtics promoguda per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 
D’aquesta manera ens van anar assignant equips informàtics de diferents característiques, que anàvem a recollir a Cerdanyola del Vallès, i que dúiem al nostre institut per a ser revisats i condicionats per a l’ús dels alumnes.

Els dies 15 i 16 de juny s’ha celebrat el campionat de formació professional Catskills 2021 de l’especialitat de mecatrònica, on els alumnes participants mostren els seus coneixements,  habilitats i destreses en diferents proves que se’ls proposa. En aquesta edició la competició va consistir en una primera prova de forma telemàtica des del propi centre i dos proves presencials a l’Institut Narcís Xifra i Masmitjà de Girona.

Els alumnes  Josep Codina i Alba Gonzàlez  entre altres alumnes de 2n d'Administració i Finances de GS, van participar en el concurs de fotografia de la Fundació Catalunya-Europa, "Què és per a tu Europa?. Han quedat finalistes i les seves fotos seran exposades arreu de Catalunya.
 
Sota teniu els llocs d'exposició i les fotografies  amb els lemes "Per mi Europa és el camí" i "Europa  és com una gran família. Aquesta imatge pot representar un arbre genealògic, retratant les relacions entre els diferents països que formen part de la generació d’Europa." Aneu a veure l'exposició a l'espai LleidaJove - La Palma. Felicitats als guardonats!!

L’alumnat de primer de Manteniment Electromecànic ha iniciat un projecte en col·laboració amb el Museu de Cal Trepat i la Universitat de Lleida. Aquest projecte consistirà en la realització d’un curtmetratge audiovisual, a partir del qual investigaran sobre temàtiques relacionades amb la història del Museu i la Mecanització agrícola; l’evolució de la història del museu i la mecanització, el disseny arquitectònic de la fabrica i la seva relació amb el context històric i la revolució industrial i agrícola, la foneria o l’embarrat i l’evolució de les condicions i la seguretat laboral, són alguns dels temes escollits. El projecte es realitza en el marc dels Mòduls d’Anglès Tècnic i Formació i Orientació Laboral.

Institut
Alfons Costafreda

Adreça: Av. Tarragona s/n
Població: Tàrrega (25300)
Telèfon: 973 31 22 04
Fax: 973 31 33 09
Correu-e: c5006781@xtec.cat

Projectes de mobilitat

Borsa de Treball

Assessorament i reconeixement


No trobes el que busques?


Segueix-nos a:


Informació sobre protecció de dades

Localització

© 2022 INS Alfons Costafreda