Informació general:

Activitats del centre

Un any més, el Centre ha obtingut la renovació del sistema de gestió de la qualitat ISO 9001:2015, i això ha estat possible gràcies als grans professionals que formen l'equip docent d'ESO, Batxillerat, Formació Professional, així com el personal d'administració i serveis. El seu compromís en la millora contínua, l'assegurament de la la qualitat i la satisfacció de l'alumnat, famílies, empreses i institucions, permet contribuir a l'assoliment dels objectius que ens marquem com a centre educatiu.
El programa de gestió de la qualitat està finançat pel Departament d'Educació, Ministeri d'Educació i Formació Professional i Cofinançat per la Unió Europea.
 
       

Un cop realitzades les dues primeres fases del concurs FEM MATEMÀTIQUES 2023, el proppassat dissabte 13 de maig va tenir lloc la fase final al Cosmocaixa de Barcelona en la qual l’Institut Alfons Costafreda hi presentava els dos alumnes que havien estat seleccionats en les fases anteriors: l’Ares Nadal, de 2n d’ESO, i el Roc Rubió, de 1r d’ESO, el qual va obtenir el 1r premi de Catalunya de la categoria de 1r d’ESO.

Institut
Alfons Costafreda

Adreça: Av. Tarragona s/n
Població: Tàrrega (25300)
Telèfon: 973 31 22 04
Fax: 973 31 33 09
Correu-e: c5006781@xtec.cat

Projectes de mobilitat

Borsa de Treball

Assessorament i reconeixement


No trobes el que busques?


Segueix-nos a:


Informació sobre protecció de dades

Localització

Aquest centre participa al programa de contractació de personal addicional. Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Educació i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.​

© 2023 INS Alfons Costafreda