Un any més arriba Santa Cecília i l'alumnat de l'institut ofereix un concert virtual per celebrar-ho. Us animem a mirar i escoltar, ja que hi trobareu molta creativitat i fins i tot alguna obra de creació pròpia!
Moltes gràcies a totes i a tots els participants i a gaudir de la música!  

L'INS Alfons Costafreda ha renovat l’acord per aquest curs 2022-23 amb l'empresa Sistemas de Publicaciones Informáticas (S.P.I.) que cedeix al centre llicències del programa GMAO LINX 7.0. Aquest acord permet millorar la formació dels estudiants del Cicle de Grau Superior de Mecatrònica Industrial en l'àmbit de la Gestió del Manteniment Assistida per Ordinador.
 

Els horaris, rutes i parades de transport escolar col·lectiu del curs 2022-23 de la comarca de l'Urgell, els podreu consultar en el següent document. Horari transport curs 22-23 Us volem recordar que en el transport escolar, com que es considera un transport públic, continua sent oblligatori l'ús de la mascareta per aquest curs 22/23.    

Després de la interrupció obligada per la pandèmia, finalment hem pogut realitzar la 4a edició de l'intercanvi Tàrrega - Mönchengladbach entre l'alumnat d'alemany del nostre institut i estudiants de castellà del Math-Nat Gymnasium, organitzat per la professora d'alemany del centre, Montse Garcia i la professora de castellà del Math Nat, Andrea Scheller.
 
La primera fase es va dur a terme del 12 al 19 de maig, quan vam rebre els nostres convidats a casa de les famílies participants i els vam poder mostrar tradicions com la nostra Festa Major o el torrons d'Agramunt, i llocs emblemàtics com la Seu Vella de Lleida, la Tarraco Romana i la capital, Barcelona.
 

Institut
Alfons Costafreda

Adreça: Av. Tarragona s/n
Població: Tàrrega (25300)
Telèfon: 973 31 22 04
Fax: 973 31 33 09
Correu-e: c5006781@xtec.cat

Projectes de mobilitat

Borsa de Treball

Assessorament i reconeixement


No trobes el que busques?


Segueix-nos a:


Informació sobre protecció de dades

Localització

Aquest centre participa al programa de contractació de personal addicional. Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Educació i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.​

 

© 2022 INS Alfons Costafreda