ESO

XERRADA INFORMATIVA A LES FAMÍLIES D’ALUMNES DE 6è de PRIMÀRIA

Dimarts dia 9 de març a les 19:30h

enllaç al meet de la xerrada

 

Visita al centre: dies 10, 11, 12, 15, 16 i 17 de març (màxim 10 persones per visita)

Només es podrà atendre les persones que tinguin cita prèvia.

Calendari per demanar cita prèvia:

Els dies 22 i 25  de gener els alumnes de Grau Mitjà de Gestió Administrativa i Manteniment Electromecànic van participar en els tallers i conferències organitzades per EFEC (Economia Financera a les Escoles de Catalunya).  Els alumnes de primer van gaudir de l'activitat "Endeutar-se amb seny!",  Josep Reverte, assessor de banca jubilat, que els va explicar els perills de certs productes financers com les targetes revolving.  

Com cada any, l’alumnat de 1r d'ESO ha treballat amb il·lustracions nadalenques des de la matèria d’educació visual, audiovisual i plàstica. Només una ha estat la seleccionada per a la portada de la postal de nadal i la tria ha estat difícil, per la qual cosa volem desitjar-vos bones festes amb altres creacions del nostre alumnat.
 

L'INS Alfons Costafreda ha signat un acord amb l'empresa Sistemas de Publicaciones Informáticas (S.P.I.) que cedeix al centre llicències del programa GMAO LINX 7.0. Aquest acord permetrà millorar la formació dels estudiants del Cicle de Grau Superior de Mecatrònica Industrial en l'àmbit de la Gestió del Manteniment Assistida per Ordinador. Aquest programa informàtic és una eina que permet gestionar, de forma avançada, el manteniment d'instal.lacions industrials I d'edificis. Més informació: www.gmaolinx.com

L'alumnat del Costafreda us presenta el concert de Santa Cecília 2020.
 
 
 
Enhorabona a tots els participants!
 

Els alumnes de 1r d'Administració i Finances de GS han assistit a les webinars que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega, en col.laboració amb el Ceeilleida, Globalleida i el programa Catalunya Emprèn del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Cada curs assistíem a una de les conferències presencialment a "Cal Trepat" i aquest curs ho fem virtualment a dos.

La setmana del 3 al 7 de febrer l'alumnat de 4t d'ESO ha realitzat el Projecte de Recerca sobre la igualtat de gènere. Una part del projecte és impartida per professionals que ofereixen xerrades i tallers des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Tàrrega.
 
L'alumnat aprèn a detectar situacions discriminatòries i identificar conductes abusives, augmenta el coneixement sobre la violència de gènere, la gestió de relacions de parella sanes i els estereotips.
 

Des del Costafreda celebrem el Dia Mundial de la Pau amb aquest video fet per alumnes de 1r d'ESO.
 

Institut
Alfons Costafreda

Adreça: Av. Tarragona s/n
Població: Tàrrega (25300)
Telèfon: 973 31 22 04
Fax: 973 31 33 09
Correu-e: c5006781@xtec.cat

Projectes de mobilitat

Borsa de Treball

Assessorament i reconeixement


No trobes el que busques?


Segueix-nos a:


Informació sobre protecció de dades

Localització

© 2021 INS Alfons Costafreda