Com cada any, l’alumnat de 1r d'ESO ha treballat amb il·lustracions nadalenques des de la matèria d’educació visual, audiovisual i plàstica. Només una ha estat la seleccionada per a la portada de la postal de nadal i la tria ha estat difícil, per la qual cosa volem desitjar-vos bones festes amb altres creacions del nostre alumnat.
 

L'INS Alfons Costafreda ha signat un acord amb l'empresa Sistemas de Publicaciones Informáticas (S.P.I.) que cedeix al centre llicències del programa GMAO LINX 7.0. Aquest acord permetrà millorar la formació dels estudiants del Cicle de Grau Superior de Mecatrònica Industrial en l'àmbit de la Gestió del Manteniment Assistida per Ordinador. Aquest programa informàtic és una eina que permet gestionar, de forma avançada, el manteniment d'instal.lacions industrials I d'edificis. Més informació: www.gmaolinx.com

L'alumnat del Costafreda us presenta el concert de Santa Cecília 2020.
 
 
 
Enhorabona a tots els participants!
 

Els alumnes de 1r d'Administració i Finances de GS han assistit a les webinars que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega, en col.laboració amb el Ceeilleida, Globalleida i el programa Catalunya Emprèn del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Cada curs assistíem a una de les conferències presencialment a "Cal Trepat" i aquest curs ho fem virtualment a dos.

La setmana del 3 al 7 de febrer l'alumnat de 4t d'ESO ha realitzat el Projecte de Recerca sobre la igualtat de gènere. Una part del projecte és impartida per professionals que ofereixen xerrades i tallers des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Tàrrega.
 
L'alumnat aprèn a detectar situacions discriminatòries i identificar conductes abusives, augmenta el coneixement sobre la violència de gènere, la gestió de relacions de parella sanes i els estereotips.
 

Des del Costafreda celebrem el Dia Mundial de la Pau amb aquest video fet per alumnes de 1r d'ESO.
 

El Dijous dia 16 de gener els alumnes Sergi Gimeno, Àlex Podadera i Adrià Valles, alumnes graduats el curs passat en el Cicle Formatiu de Mecatrònia Industrial i que actualment estudien Enginyeria Industrial a Lleida, van venir al centre per rebre el premi del concurs de 2019 d'aplicacions amb kit d'Omron.
 
El representant de Omron, Antoni Luna,  va lliurar-los una maleta amb dos controladors de temperatura i un relé d'estat sòlid. Els alumnes han cedit el premi a l'institut per tal de  poder-lo utilitzar amb els alumnes actuals i futurs que cursen el cicle.

Institut
Alfons Costafreda

Adreça: Av. Tarragona s/n
Població: Tàrrega (25300)
Telèfon: 973 31 22 04
Fax: 973 31 33 09
Correu-e: c5006781@xtec.cat

Projectes de mobilitat

Borsa de Treball

Assessorament i reconeixement


No trobes el que busques?


Segueix-nos a:


Informació sobre protecció de dades

Localització

© 2021 INS Alfons Costafreda