ESO
PFI
BATXILLERAT
CICLES FORMATIUS
 

EL NOSTRE CENTRE

 

La setmana del 3 al 7 de febrer l'alumnat de 4t d'ESO ha realitzat el Projecte de Recerca sobre la igualtat de gènere. Una part del projecte és impartida per professionals que ofereixen xerrades i tallers des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Tàrrega.
 
L'alumnat aprèn a detectar situacions discriminatòries i identificar conductes abusives, augmenta el coneixement sobre la violència de gènere, la gestió de relacions de parella sanes i els estereotips.
 

Des del Costafreda celebrem el Dia Mundial de la Pau amb aquest video fet per alumnes de 1r d'ESO.
 

El Dijous dia 16 de gener els alumnes Sergi Gimeno, Àlex Podadera i Adrià Valles, alumnes graduats el curs passat en el Cicle Formatiu de Mecatrònia Industrial i que actualment estudien Enginyeria Industrial a Lleida, van venir al centre per rebre el premi del concurs de 2019 d'aplicacions amb kit d'Omron.
 
El representant de Omron, Antoni Luna,  va lliurar-los una maleta amb dos controladors de temperatura i un relé d'estat sòlid. Els alumnes han cedit el premi a l'institut per tal de  poder-lo utilitzar amb els alumnes actuals i futurs que cursen el cicle.

Del 15 al 21 de juny va tenir lloc un any més l'intercanvi entre els nostres estudiants d'Alemany de 2n de Batxillerat i els alumnes del Mat-Nat Gymansium de Mönchengladbch. Aquest intercanvi és anual i comença cada any al setembre, quan els estudiants alemanys visiten la nostra ciutat durant una setmana, i finalitza el mes de juny, amb el viatge dels nostres alumnes a Alemanya. 
 
Aquesta activitat suposa  una experiència lingüística, cultural i personal molt enriquidora, ja que els estudiants realitzen visites culturals durant l'estada i comparteixen casa i família durant les seves estades, fet que els permet establir llaços de coneixement i amistat.

El centre es va presentar al concurs amb el treball de recerca de Mar Sánchez, “La diversitat és possible en l'educació”.
 
El guardó es dona en el marc dels Premis de Recerca Jove, que atorga el Govern a través de la Secretaria d’Universitats i Recerca i l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), els quals volen fomentar l’esperit científic entre el jovent i tenen com a objectiu distingir els millors treballs de recerca en qualsevol àrea de coneixement fets per estudiants de secundària i reconèixer, alhora, l’esforç en el foment de la recerca del centres on estudien.
 

El passat 16 de juny i fins el 17  de juliol  2 alumnes dels CCFF GM de Gestió Administrativa i 2 de  Manteniment Electromecànic van anar a Malta a fer pràctiques en empreses d'aquests país i dins del programa ERASMUS+ KA102. Els alumnes, per treballar allí, han utilitzat l’anglès com a llengua vehicular. Comenten que ha rebut una gran acollida per part de les empreses i que estan visquen una bona experiència pel fet de conèixer una altre país, una altra cultura i compartir residencia amb  40 practicants d’altres nacionalitats.

El passat divendres dia 7 de juny, es va fer entrega de l'orla a l'alumnat de Cicles Formatius de la promoció 2017-19. L'acte va comptar amb la presència de familiars i amics de l'alumnat, i amb les intervencions del director del centre, Sr. Jordi Capdevila, la coordinadora de tutors Sra. Dolors Torrebadella – en representació de la cap d’estudis Sra. Mercè Sió-,  el president de l'AMPA, Sr. Josep Maria Recasens i el Sr. Ramon Carulla, director de recursos humans de Ros Roca. Els representants de l'alumnat van dedicar un discurs molt emotiu al professorat, a les famílies i als companys de promoció.

El passat divendres dia 17 de maig, l'lumnat de 2n de Batxillerat del nostre centre va obtenir l'orla de la promoció 2017-19. L'acte va comptar amb la presència de familiars i amics de l'alumnat, i amb les intervencions del director del centre, Jordi Capdevila, la secretària de l'AMPA, M. Alba Salvadó, la coordinadora de Batxillerat, Montse Garcia, i les tutores de 2n de Batxillerat, Carme Aiguadé i Montse Ruiz.

Institut
Alfons Costafreda

Adreça: Av. Tarragona s/n
Població: Tàrrega (25300)
Telèfon: 973 31 22 04
Fax: 973 31 33 09
Correu-e: c5006781@xtec.cat

Projectes de mobilitat

Borsa de Treball

Assessorament i reconeixement


No trobes el que busques?


Segueix-nos a:


Informació sobre protecció de dades

Localització

© 2020 INS Alfons Costafreda