Telèfon: 973 31 22 04   |   E-mail: c5006781@xtec.cat

Jornades de Formació Professional Dual a l’INS Alfons Costafreda

L’Institut Alfons Costafreda organitza les primeres Jornades de Formació Professional Dual, per al foment de l’ocupabilitat. Es duran a terme del 11 al 26 de març i inclouen activitats que consistiran en:

 

  • Trobades alumnat-empresa, entre les quals participen BonÀrea, Ros Roca, Casa Delfín, Flower, Beep, Itècnic i Eduard Seguí. També hi haurà una trobada del professorat amb les empreses formadores de DUAL col·laboradores del centre.
  • Workshops per al foment de les “soft skills” i les competències personals. Amb la col·laboració de l’Oficina Jove de l’Urgell, Centre de formació La Solana i Motivapedia.
  • Monogràfics, conferències i activitats sobre la importància de les “soft skills” per a l’ocupabilitat, amb la col·laboració de FiraTàrrega, Barcelona Activa, La Solana i l’Associació Antisida de Lleida.
  • Sessions d’orientació de Cicles Formatius a ESO i Batxillerat.

 

Una part dels actes seran en format online però també es realitzaran activitats presencials, seguint els protocols i mesures sanitàries establerts.

Aquesta és una actuació més del centre per continuar impulsant la Formació Professional, juntament amb la implantació de la formació dual a tots els cicles formatius, l’aprenentatge amb metodologies actives, la transferència del coneixement empresa-escola, l’emprenedoria i la cerca de l’excel·lència en les competències professionals.

 

feu clic a la imatge per veure el programa