ESO

El dimecres 24 d'octubre els alumnes de 1r d'ESO van fer la seva primera sortida amb l'institut. Van anar a visitar el jaciment ibèric dels Vilars d'Arbeca i després a l'estany d'Ivars i Vila-sana.

L'alumne de 2n d'ESO, Jordi Labartra, ha obtingut una menció honorífica en la XXIII Prova Cangur, ja que va aconseguir la posició 47 de 21.554 participants. Enhorabona per aquest resultat de primera!

Aquest divendres 15 de juny hem celebrat el fi de curs de l'ESO i les orles per als alumnes de la promoció 2014/17. Molt bones actuacions, uns discursos de comiat per emmarcar, els premis Costacrack atorgats per l'AMPA, que ja porten 5 edicions... i per acabar les esperades orles. Molta sort a tots els que acaben aquesta etapa!

Isaac Boqué, Mar Closa, Júlia Gené, Alba Gomà, Jordi Labartra, Jan Pedrós i Martí Ribera, tots ells, alumnes de l'ESO, han destacat en les Proves Cangur. Aquest concurs de matemàtiques iniciat a Austràlia els anys 80 pretén acostar la matèria als més joves i despertar-ne el seu interès. Enhorabona a totes i tots!

Del dimecres 2 al divendres 5 de maig els alumnes de 1r d'ESO han realitzat el seu Treball de Síntesi en contacte amb la natura i aprofitant les possibilitats que els oferia un entorn únic com el Pallars. Aquí en teniu els reportatges.