ESO

El dijous 11 de gener els alumnes de 1r d'ESO, Núria Pla, Martí Ribera, Lluïsa Muntané, la seva tutora, Fina Allué, i el nostre assistent de conversa, Edward Stalworthy, van anar als estudis de Ràdio Tàrrega a explicar el projecte lingüístic del centre. Podeu escoltar-ho fent clic aquí.

El concurs impulsat per l'AMPA ens ha permès coronar el Jofre com a gran Costacrack, és el rei del Costacrack. Ell s'ha presentat al llarg dels quatre curs de l'ESO i sempre tenint com a base el claqué ens ha demostrat moltes altres habilitats.  Felicitats, Jofre! 
 

Aquest divendres 16 de juny teníem una cita ben especial a l'Ateneu, acomiadàvem aquest curs i donàvem les orles als alumnes que van començar el 2013 al nostre institut. El comiat s'iniciava amb un ball de claqué, dirigit i coreografiat per l'alumne de 4t d'ESO Jofre Costa i en què participaven els seus companys de la matèria de música i també la seva professora, Arantxa Leciñena. Després, els alumnes de 1r d'ESO ens versionaren diferents cançons del musical Miserables acompanyades de dues alumnes de 4t, Sònia Graells i Clara Morera. A continuació els premis Costacrack, en portem ja 5 edicions i continuen tenint molt d'èxit. I per acabar la part del lliurament de les orles, amb els alumnes de 4t com a protagonistes, que van decidir acabar la vetllada tal com havia començat, amb una actuació musical. Ens duem un record molt especial d'aquestes orles i de tots els alumnes de 4t d'ESO!

El treball de l'Àngels, "La vall que m'ha vist créixer", consisteix en un estudi sobre les plantes medicinals de la Vall del Corb, amb una aproximació no només des de la botànica, sinó també sociològica, basada en entrevistes a diferents persones de la zona sobre els usos tradicionals de les plantes. La tutora del treball és la professora de Biologia, Assumpció Moix, que s'ha convertit ja en una veterana a l'hora de recollir premis. Felicitats a totes dues!!

També podeu llegir la notícia a Ràdio Tàrrega.