Els alumnes de 2on curs del CFGS de Mecatrònica Industrial han assistit a una jornada tècnica de formació a l’empresa KUKA ROBOTS IBÉRICA ubicada a Vilanova i la Geltrú.

La sessió ha estat impartida pel Sr. Ivan Sánchez.

A l’inici de la sessió ha fet referència a les precaucions que s’ha de tenir a l’hora de manipular robots i el funcionament de la consola de control per realitzar els moviments bàsics, després ha parlat del posicionament i les tasques de manteniment respecte al seu calibratge i ajust.

La sessió ha continuat amb l’explicació de la programació dels diferents tipus de moviments mitjançant la consola per finalitzar amb la realització d’un exercici pràctic.

El desenvolupament de la sessió ha combinat les explicacions teòriques a l’aula de formació amb les corresponents aplicacions pràctiques a l’aula dels robots. Tots els alumnes han treballat directament amb el robot, cosa que reflexa un alt grau de satisfacció i dona un plus a la jornada tècnica.

Agraïm a la Sra. Petra Grünewald (Area Manager General Industry) i al Sr. Ivan Sánchez, la possibilitat que ens han ofert de realitzar aquesta jornada tècnica i per l’atenció rebuda en tot moment.