Seguint la ronda de visites a les empreses que es va iniciar el treball conjunt de formació DUAL, aquest dijous 28 de març, els alumnes de 1r de Grau Mig de Manteniment electromecànic de l'Institut han realitzat una visita a les instal·lacions de Borges International Group, de Tàrrega.

Un dels objectius de la visita és que l'alumne pugui decidir i orientar-se en quina de les empreses vol o pot realitzar la seva estada DUAL segons les seves capacitats, aptituds i camí que vol emprendre.

A part de conèixer els diferents processos productius de la planta de Borges de Tàrrega, els alumnes han pogut veure en funcionament els sistemes automatitzats de la planta, identificant-los amb els continguts teòrics i pràctics que realitzem a l’Institut. També, l’alumne ha pogut conèixer els diferents llocs de treball on pot desenvolupar la seva estada en DUAL.

Cal agrair a l'empresa Borges International Group per l'atenció que han tingut en cada moment que ho hem necessitat, per l'oportunitat de conèixer les seves instal·lacions, la col·laboració mantinguda en la formació pràctica dels nostres alumnes.