Cicles Formatius

Dins de les activitats d'orientació acadèmica i professional,  els alumnes de 4t d'ESO de Tecnologia han assistit a dues sessions pràctiques  del cicle de Grau Mitjà de Manteniment Electromecànic. Els estudiants han pogut assistir a dos dels diferents tallers realitzats: Mecanitzat, Automatismes Pneumàtics. Disseny 3D i Sensors Industrials.

El 15 de març  els alumnes de 1r i 2n del CF de Gestió Administrativa han participat en el  taller "Endeutar-se amb seny", impartit  l'Associació EFEC (Educació Financera a les Escoles de Catalunya)  en el qual han hagut de triar entre diferents tipus de préstecs, han vist la diferència entre TAE i TIN i han rebut una formació sobre els diferents tipus de targetes de crèdit i de dèbit.

Seguint la ronda de visites a les empreses que es va iniciar el treball conjunt de formació DUAL, aquest dijous 28 de març, els alumnes de 1r de Grau Mig de Manteniment electromecànic de l'Institut han realitzat una visita a les instal·lacions de Borges International Group, de Tàrrega.

El dia 13 de març els alumnes dels cicles de Gestió Administrativa i d'Administració i Finances van anar a la Farga de Moles a visitar la duana andorrana. Ens van explicar els tràmits duaners i com efectuen el control de mercaderies en les importacions i exportacions.

Un funcionari de l'Agència Tributaria ens va comentar les condicions legals que han de complir els viatgers que entren a Catalunya i han fet compres a Andorra.

Aquest dimarts 12 de març, els alumnes de 1r de Grau Mig de Manteniment electromecànic i 1r Grau Superior de Mecatrònica  de l'Institut han realitzat una visita a les instal·lacions de Ros Roca, de Tàrrega. Una de les empreses amb les que es va iniciar el treball conjunt de formació DUAL.