Cicles Formatius

El 27 de juliol van tornar a Tàrrega els 4 alumnes dels CCFF GM (SMIX i Manteniment Electromecànic) que estaven fent les seves pràctiques a Malta dins del programa ERASMUS+ KA102. Els alumnes, per treballar allí, van estar utilitzant l’anglès com a llengua vehicular. Comenten que els va ser molt fàcil l’adaptació i que han viscut una bona experiència pel fet de conèixer una altre país, una altra cultura i compartir pis amb practicants d’altres nacionalitats amb les que han fet lligams permanents. També han millorat la seva empleabilitat al adquirir més competències professionals en llengua anglesa.

Felicitats!!!

Aquest juny els alumnes del CFGS Mecatrònica Industrial han finalitzat els projectes d'automatització que han dissenyat i construit durant el curs. Els projectes presentats han estat: el disseny i automatització d'una màquina envasadora, l'automatització d'un ascensor, un tricicle motoritzat amb parking, una cinta classificadora de peces i una menjadora automàtica per animals domèstics.
 

El passat 1 de juny els alumnes de  GS es van acomiadar de la Franzisca Doden professora nadiua d’alemany  ja que marxaven el  3 de juny a fer pràctiques durant dos mesos a Osnabruck . Aquesta mobilitat està emmarcada en el programa KA103 on ens van concedir 7 beques ERASMUS per alumnes de GS. Encara ens en queden 2. Demaneu informació!!

El 8 de juny hi va haver a la sala d'actes de Serveis Educatius la celebració de les orles de les diferents famílies professionals de cicles, un acte en què, a part de la comunitat educativa del nostre institut, també hi han participat les empreses que col·laboren en la formació dual dels nostres alumnes -Àrea de Guissona, Borges International Group i Ros-Roca-. Un cop acabat l'acte l'AMPA ens ha convidat a un pica-pica al Gat del Rosal. Enhorabona a tots els estudiants que acaben l'etapa, ja sigui de grau mitjà o superior!

Aquest premi reconeix el millor currículum acadèmic dels futurs estudiants de l'Escola Politècnica Superior de Girona. Aitor López Alonso ha seguit tots els estudis d'informàtica al nostre institut, va començar els dos cursos de grau mitjà d'SMX l'any 2013 i va acabar l'any passat el dos de grau superior de DAM. Avui ha recollit aquest premi acompanyat per dos dels seus professors, Jaume Montull i Jordi Ruiz. La dotació dels Premis Talent va a càrrec de l'Obra Social La Caixa i consisteix en l'import de la matrícula del primer curs. Enhorabona!