Cicles Formatius

El passat dia 7 de febrer els nostres alumnes van participar en la Trobada Empresaula 2018-2019 que va tindre lloc a l'auditori AXA de Barcelona.
L'objectiu d'aquestes trobades es treballar l'estudiat a l'aula durant els dos cursos del CFGM Gestió Administrativa.

Els alumnes dels cicles d'informàtica de l'Institut van anar a visitar el BCN Games World on es van poder veure les principals novetats, tant a nivell de maquinari com de programari, del món de la informàtica i els videojocs. Va ser una jornada molt interessant i profitosa. Segur que l'any vinent repetirem!

La paraula sinergia prové del grec i la seva traducció literal seria la de cooperació. En el nostre cas  aquesta col.laboració s'estableix entre els professors nadius d'alemany  i els alumnes de CCFF. En Thomas Altergott i la Laura Ackner van fer una classe d'alemany al seus alumnes de CCFF mentre aquests els guiaven per la ciutat de Tàrrega.

El passat dilluns 19 de novembre els alumnes de GS d’Administració i Finances i de GS de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma van assistir al taller de posicionament SEO i aplicacions del màrqueting digital.

Ostap Kulyk i Igor Yuziv han participat  els dies 27 i 28 de juny en aquest campionat ,celebrat a Tarragona, que permet mostrar les habilitats i competències professionals dels participants. Els alumnes han anat acompanyats del seu professor i entrenador David Vallverdú. L'equip de l'Institut Alfons Costafreda ha fet molt bona actuació obtenint molt bones puntuacions en cadascuna de les proves. Finalment, el campionat l'ha guanyat l'Escola de Formació de Seat. L'institut s'ha presentat per primera vegada en aquesta competició i la intenció és de poder continuar participant en edicions futures  ja que l'experiència ha estat molt enriquidora.

Aquesta activitat està cofinançada pel Fons Social Europeu. Programa operatiu Treball, Formació i Educació. FSE 2014-2020