Cicles Formatius

Ostap Kulyk i Igor Yuziv han participat  els dies 27 i 28 de juny en aquest campionat ,celebrat a Tarragona, que permet mostrar les habilitats i competències professionals dels participants. Els alumnes han anat acompanyats del seu professor i entrenador David Vallverdú. L'equip de l'Institut Alfons Costafreda ha fet molt bona actuació obtenint molt bones puntuacions en cadascuna de les proves. Finalment, el campionat l'ha guanyat l'Escola de Formació de Seat. L'institut s'ha presentat per primera vegada en aquesta competició i la intenció és de poder continuar participant en edicions futures  ja que l'experiència ha estat molt enriquidora.

Aquesta activitat està cofinançada pel Fons Social Europeu. Programa operatiu Treball, Formació i Educació. FSE 2014-2020

 

El 27 de juliol van tornar a Tàrrega els 4 alumnes dels CCFF GM (SMIX i Manteniment Electromecànic) que estaven fent les seves pràctiques a Malta dins del programa ERASMUS+ KA102. Els alumnes, per treballar allí, van estar utilitzant l’anglès com a llengua vehicular. Comenten que els va ser molt fàcil l’adaptació i que han viscut una bona experiència pel fet de conèixer una altre país, una altra cultura i compartir pis amb practicants d’altres nacionalitats amb les que han fet lligams permanents. També han millorat la seva empleabilitat al adquirir més competències professionals en llengua anglesa.

Felicitats!!!

Aquest juny els alumnes del CFGS Mecatrònica Industrial han finalitzat els projectes d'automatització que han dissenyat i construit durant el curs. Els projectes presentats han estat: el disseny i automatització d'una màquina envasadora, l'automatització d'un ascensor, un tricicle motoritzat amb parking, una cinta classificadora de peces i una menjadora automàtica per animals domèstics.
 

El passat 1 de juny els alumnes de  GS es van acomiadar de la Franzisca Doden professora nadiua d’alemany  ja que marxaven el  3 de juny a fer pràctiques durant dos mesos a Osnabruck . Aquesta mobilitat està emmarcada en el programa KA103 on ens van concedir 7 beques ERASMUS per alumnes de GS. Encara ens en queden 2. Demaneu informació!!

El 8 de juny hi va haver a la sala d'actes de Serveis Educatius la celebració de les orles de les diferents famílies professionals de cicles, un acte en què, a part de la comunitat educativa del nostre institut, també hi han participat les empreses que col·laboren en la formació dual dels nostres alumnes -Àrea de Guissona, Borges International Group i Ros-Roca-. Un cop acabat l'acte l'AMPA ens ha convidat a un pica-pica al Gat del Rosal. Enhorabona a tots els estudiants que acaben l'etapa, ja sigui de grau mitjà o superior!