Batxillerat

Una de les activitats que realitzem cada any al Batxillerat del nostre centre és l'Estada Lingüística de 1r de Batxillerat a una ciutat de parla anglesa. Aquest curs, durant els dies del 10 al 15 de desembre, els alumnes de 1r de Batxillerat han realitzat una estada lingüística a la ciutat de Cambridge (Anglaterra),

Aquest dimecres 24 de gener ha tingut lloc al Rectorat de la Universitat de Lleida la III Jornada francòfona d’impuls al batxibac, una trobada d’alumnat i professorat interessat en la llengua francesa i la seva cultura que han organitzat, conjuntament, la Universitat de Lleida i el Departament d’Ensenyament.

Les alumnes del nostre centre Nabila Shabbir (1r de Batxillerat) i Mireia Sangenís (2n de Batxillerat), que estudien francès a l’EOI de Tàrrega, han participat en una taula rodona d’aquesta  jornada, explicant la seva experiència amb el francès, les seves motivacions per estudiar la llengua...

La jornada s’ha complementat amb altres tallers i activitats relacionats amb la llengua francesa; en resum, una oportunitat molt enriquidora per millorar els coneixements de francès.

Tres dels nostres alumnes amb el millor expedient de Batxillerat han recollit les Beques que promou Caixa Guissona, destinades als millors batxillers que es matriculin a un grau superior o universitari. Aquest any, els becats han estat l'Ariadna Rodés, la Marta Mudarra i l'Albert Alfonso. Enhorabona a tots tres!