Cicles Formatius

Els alumnes de 2n de Mecatrònica Industrial fan una visita tècnica al CEEILlleida i al Parc Tecnològic de LLeida.
L'objectiu de la visita ha estat coneixer les diferents tecnologíes en:  Fabricació Additiva (impressió 3D),  Drons i les últimes novetats en tecnologia de Google.

Obrim la convocatòria de mobilitat per alumnes de Cicles Formatius pel curs 2018-19.

Del 5 de novembre de 2018 fins al 21 de gener de 2019

Per inscriure't omple el següent qüestionari: Inscripció

Per a més informació fes clic aquí.

 

Els estudiants del Grau Mitjà d'informàtica del nostre centre han participat en una taller d'emprenedoria. La formadora i coach Ana Campos ha conduït la sessió en la que els alumnes han  realitzat dinàmiques de generació de idees, que poden aportar valor i poden acabar essent  l'origen d'un projecte.
El taller forma part del Projecte LLavors de Futur, impulsat per l'Associació Alba i la formació ha estat facilitada per GlobalLLeida.

Aquest dijous 22 de març, els alumnes de Manteniment Electromecànic han realitzat una visita a les instal·lacions de Borges International Group, de Tàrrega, una de les principals empreses col.laboradores amb l’Ins Alfons Costafreda en la formació Dual dels nostres alumnes.

La visita es va iniciar a la planta de fabricació d'envasos on els van mostrar el procés d'assecat, fusió i injecció de la resina PET, i la posterior fase de bufat a alta pressió obtenint l'envàs adequat a cada producte.

Seguidament van poder veure la sala del panell de cata, on s'avalua els caràcters sensorials que determina la qualitat de l'oli, classificant les seves característiques, tant pel l'aroma com pel sabor.

Després els van mostrar el procés i instal.lacions de la filtració i la planta envasadora d'exportació, permetent veure els dipòsits de la planta, les bodegues i línies de producció. També van poder apropar-se a les línies automatitzades d'etiquetatge i paletització.

Els alumnes del departament d'empresa, del CFGM de Gestió administrativa i CFGS d'Administració i Finances, vam estar presents amb un estand a la 13a. Fira Internacional d'Empreses Simulades al recinte firal de Montjuïc, els passats dies 14, 15 i 16 de març.

Aquesta fira ens permet negociar amb altres empreses simulades de Catalunya de la resta de l’estat i al ser internacional amb les vingudes de Bèlgica, Alemanya, Àustria, Romania i fins i tot del Brasil.

 Vam presentar la nostra empresa, Menage i Hoteleria Tàrrega, SAS , vam aconseguir una gran quantitat de clients i un considerable  volum de negoci.

Els dies 20 i 27 de febrer els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Mecatrònica Industrial, han tingut l’oportunitat de visitar, en grups reduïts, les instal·lacions de l’escorxador de porcs de la Corporació Alimentària Guissona. Ho han fet de la mà de David Puig que els ha guiat de manera molt amena. Han pogut veure tot el procés de l’escorxador, les grans cambres frigorífiques d’on s’abasteixen diferents cadenes de producció com la de filetejats i el procés d’envasat de la carn  per fer-ne la distribució a les botigues bonÀrea. La part més interessant de la  visita ha  estat  veure implementades les tecnologies que estan estudiant en el Cicle Formatiu.  En David els ha remarcat  la importància d’estimar aquesta feina i treballar per millorar dia a dia, reivindicant quan cal, les mesures per treballar de forma més eficient i més segura.