Oferta educativa

Els alumnes de 2n de Mecatrònica Industrial fan una visita tècnica al CEEILlleida i al Parc Tecnològic de LLeida.
L'objectiu de la visita ha estat coneixer les diferents tecnologíes en:  Fabricació Additiva (impressió 3D),  Drons i les últimes novetats en tecnologia de Google.

Obrim la convocatòria de mobilitat per alumnes de Cicles Formatius pel curs 2018-19.

Del 5 de novembre de 2018 fins al 21 de gener de 2019

Per inscriure't omple el següent qüestionari: Inscripció

Per a més informació fes clic aquí.

 

Gràcies a la col·laboració de tot el Centre hem canviat les activitats diàries per celebrar aquesta data. Els alumnes de 1r de batxillerat han organitzat un esmorzar i tallers per als alumnes de 1r i 2n d’ESO.

Divendres 18 acomiadàrem la promoció 16-18 de Batxillerat. Va ser un acte conduït i organitzat pels mateixos alumnes que va començar amb una emotiva interpretació musical a càrrec de Xavier Mayora i Joan Manuel Ramírez, a continuació escoltàrem les paraules i discursos de comiat del director, Jordi Capdevila, la coordinadora de Batxillerat, Montse Garcia, el seu tutor, Miquel Visa i com a membre de l'AMPA, Alba Salvadó, així com dels representants dels alumnes. Per acabar l'AMPA oferí als assistents un pica-pica. Molta sort a totes i tots!

Els alumnes de 3r han passat una setmana a França, del 23 al 27 d'abril, realitzant el Treball de Síntesi. Segur que gaudireu amb els reportatges que ens han fet arribar.