Des de l'institut us oferim la possibilitat dels exàmens de Cambridge for Schools, que aquest curs es realitzarien a l'Institut Lo Pla d'Urgell de Bellpuig.

Cambridge proposa per als estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles la modalitat for Schools dels diferents nivells: el KET for Schools (corresponent al nivell A2), el PET for Schools (correspon al nivell B1) i el FCE for Schools (corresponen al nivell B2).

Aquests exàmens tenen el mateix format que el KET, PET i FCE, així com el mateix nivell de dificultat. La diferència radica en el tipus de contingut i en el tractament per temes, que estan basats en els seus interessos i experiències reals. S'aconsegueix, per tant, el mateix certificat oficial, sense cap tipus de distinció, però amb uns avantatges concrets per als alumnes: preus més assequibles, la comoditat de realitzar els exàmens en un institut i fer l'speaking amb un company.

Les dates per a la realització dels exàmens són el dissabte 2 de juny (els exàmens del KET i el PET) i el dissabte 30, el del FCE.

El pagament i la recollida de les dades per a la matrícula la podreu fer a través de la secretaria del nostre institut fins el dia 25 d'abril.